Återkommande kunder för stallbelysning

september 23, 2020
Meltron  får ytterligare en beställning från en bonde i Norrland. Även om det bara är en utbyggnad på 50% av tidigare projekt är det ett gott betyg på vårt system och samtidigt roligt att konstatera att många av våra svenska bönder satsar på näringen.

Meltrons amerikanska website uppe – www.meltronusa.com

augusti 11, 2020
Meltron ingick ett ”joint venture”  med det amerikanska företaget Industrial Security Alliance Partners (ISAP) för ett knappt år sedan. ISAP arbetar bl.a. med säkerhetssystem och har t.ex det amerikanska försvaret som en av sina stora kunder. Efter omfattande gemensamma satsningar i Mellanöstern, där ISAP också är verksam och där Meltron också engagerat en svensk medarbetare…
djurstallar, mjölkkor,

Meltron får ett nytt projekt med stallbelysning i Österrike.

augusti 7, 2020
Corona släpper äntligen greppet. Först nu får man börja sälja och utföra installationer i Österrike efter den värsta perioden av Corona. Vår representant fick direkt in en ny beställning från alla utestående offerter till djurstallar. Stallen och projekten i Österrike är betydligt mindre än i Sverige men många.

Alvar Aaltos hemstad Jyväskylä köper Meltrons belysning för 500,000 kr.

juli 23, 2020
Jyväskylä-Alvar Aaltos hemstad i centrala Finland,  är internationellt känd för arkitektur, sina musikscener och festivaler liksom för  sitt Universitet med inriktning på  konst och musik. Med krav på exklusiv formgivning som en del i den lokala kulturen, är det en ära att få leverera belysningen till stadens nya musikhall.

Finskt kärnkraftverk köper Meltrons lampor

juli 23, 2020
Meltron har fått en testorder till ett finskt kärnkraftverk. Beställningen avser våra s.k. ”Pylon-lights”-en typ av High-Bay-lampor med vår patenterade optik och med specialkylning som gör lamporna väldigt effektiva och lätta.  Stor framgång för vårt företag att komma in på denna krävande marknad.

Meltron ett av de intressanta företagen på Hannovers Digitala Mässa

juli 15, 2020
Hannover Messe blev, som så många andra av de mässor Meltron planerat ställa ut på i år, inställd. Hannovermässans arrangörer har på kort tid iscensatt en digital mässa som fått en omfattande internationell anslutning. Sveriges Handelskammare och Energimyndigheten presenterade idag (15/7) många svenska unika satsningar inom energisektorns högteknologiska områden. Inom tre av fem områden har…

Nytt projekt för mjölkkor i Västmanland.

juni 15, 2020
Vår belysning för att öka mjölkproduktionen är kontinuerligt populär. Idag kom en order till ett stall   i Västmanland. Projektets storlek är cirka 175.000 kr.

Fermion, som ingår i Finlands största läkemedelsföretag Orion Corp köper våra explosionssäkra lampor.

juni 15, 2020
En av våra ”flaggskepp” i vårt belysningssortiment är den explosionssäkra lampan-MEX. Den klarar 299 av 300 explosiva gaser. Läkemedelsindustrin är en av de industrier som ställer mycket höga krav på belysningen i dessa känsliga miljöer och är också en av våra mest prioriterade sektorer för denna exklusiva ljuskälla. Ordern är inte stor-20 enheter, men viktig…

Marina köper vår ”Pylon Lights”

juni 8, 2020
Våra Pylon lights blir allt mer populära. Dom är enastående vad gäller belysning av stora ytor från höga höjder. Vår svenska distributör har just fått en mindre order att belysa en marina utanför Stockholm.

Nya marknadsdirektörer anställs.

juni 8, 2020
Sedan sammanslagningen med Uni-light har produktportföljen uppdaterats och företaget har förberett sin expansion i såväl Europa som i mellanöstern och, lite senare i USA.   För att klara expansionen har vi nu anställt två nya medarbetare-Anders Andreasson som marknadsansvarig för hela Europa och Christian Jonsson  för Mellanöstern.. Bägge har gedigen internationell erfarenhet. Se vidare Pressmeddelanden.
Translate »